Registratie testparcours onder 18 jaar

Wil je deelnemen aan een testparcours van E-bike Xperience, Bike MOTION Benelux en/of Fiets en Wandelbeurs dan kan dit uitsluitend als je in bezit bent van een testparcoursvoucher. De voucher is persoonsgebonden; iedereen die aan een testparcours deelneemt moet in het bezit zijn van een eigen testparcours voucher en zich ter plekke desgevraagd kunnen legitimeren. Het niet kunnen tonen van een testparcours voucher betekent geen toegang tot het parcours.

Dit is de registratie voor personen onder de 18 jaar. In deze registratie vragen we de ouder/toezichthouder om toestemming voor het inschrijven van het testparcours van de minderjarige. 18 jaar of ouder: Klik dan hier voor de juiste testvoucher.

Indien je informatie van een bepaalde exposant wilt ontvangen, kun je jouw voucher door deze exposant laten scannen. Door het laten scannen van jouw voucher geef je Jaarbeurs B.V. toestemming om jouw contactgegevens (naam, geslacht, e-mailadres, postadres en telefoonnummer) door te geven aan de desbetreffende exposant. De exposant kan jou dan benaderen over producten, diensten en/of door hen georganiseerde evenementen. Je kunt je te allen tijde via de ‘afmeld of unsubscribe’ functie in de mailing van de desbetreffende exposant afmelden.
 
Lees hier de voorwaarden.

A mail has been sent to your inbox that will allow you to continue your registration. You can close this browser window.