Beleef de M&A Awards 2019: bezoek het galafeest

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor professionals in M&A, corporate finance en private equity. Tijdens een exclusief galadiner voor bijna 900 Rainmakers worden prestigieuze prijzen uitgereikt aan de beste deals, dealmakers, adviseurs en financiers. De prachtige Beurs van Berlage is het toneel voor een onvergetelijke avond met een champagneontvangst aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement, een spetterend optreden, chique cocktailbar aangeboden door Loyens & Loeff en vooral veel netwerken. Alleen de echte top in M&A, corporate finance en private equity wist het afgelopen jaar te excelleren in M&A. Zij zijn Hollands glorie in M&A en zullen tijdens de uitreiking van de M&A Awards in de schijnwerpers staan.

DONDERDAG 12 DECEMBER 2019
BEURS VAN BERLAGE, AMSTERDAM
21.30 UUR - 01.00 UUR


In enkele stappen kunt u zich hier online aanmelden voor het afsluitend feest van de M&A Awards 2019. 
Aan uw aanmelding zijn kosten verbonden. De investering bedraagt €500 (excl. BTW) per kaart *.
Goed om te weten: indien u verhinderd bent, kunt u gerust een collega in uw plaats laten komen. Bij annulering gelden annuleringskosten van 100%.

* Wilt u een gratis feestkaart? Word dan lid van de M&A Community
Nieuwe leden van de M&A Community (MenA.nl) ontvangen een gratis toegangskaart (t.w.v. 500 euro) voor het galafeest na afloop van de awardceremonie. Plus: u ontvangt gratis een luxe New Tailor maathemd van 169 euro. Word dus lid en bezoek kosteloos het feest. De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en de beste contacten. Daarom biedt de M&A Community haar leden kansen op meer kennis, groter netwerk en een snellere carrière tijdens jaarlijkse M&A Fora met M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit, via de M&A Database, M&A Insight en op MenA.nl. Leden ontvangen 4 keer per jaar het M&A Magazine en staan met een professioneel profiel op MenA.nl en in de Who's Who in M&A & Private Equity. Meld u vóór 13 december aan met de partnercode 'actie1' via MenA.nl *.

Heeft u vragen over het event of het aanmelden van gasten? Neem dan contact op met Melanie Donkers (020 5788912)

Registreren

Klik op "volgende" om u te registreren voor het evenement.