Bezoek het FM Club Forum | woensdag 27 maart 2019

>> Direct (kosteloos) aanmelden? Klik onderaan op 'volgende'

Laat u tijdens het forum inspireren door de verhalen en ervaringen van Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery. Zij laat u in deze masterclass zien hoe er met eenvoudige maatregelen, structureel meer cash vrij kan komen. Diddo van Zand vertelt u in een tweede masterclass hoe u het rendement kan vergroten door te investeren in HR processen. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.
 
Masterclass Treasury Statuut
Jean Gieskens vertelt u hoe u als financial inrichting geeft aan het Treasury Statuut van uw organisatie, rekening houdend met uw strategie, markt en credit risk policy. Leer hoe u een directe bijdrage kunt leveren aan de governance van uw organisatie en hoe u “in control” geraakt over uw financial exposure op korte en lange termijn. Bent u verantwoordelijk voor het financieel beheer en de compliance van uw organisatie, dan is deze masterclass voor u een must!
Door: Jean Gieskens, Treasury Expert

Masterclass Cash! Hoe vind je het en hoe speel je het vrij?
Wilt u verborgen cash in uw organisatie opsporen? Wilt u iedere beschikbare euro vrijspelen zodat u optimaal kunt investeren en innoveren? Ontdek in deze masterclass hoe u verrassend snel en eenvoudig maatregelen doorvoert die direct resulteren in structureel meer cash. 
Door: Eva Borstlap, Managing Partner Cash Discovery

Hoe beïnvloeden HR Analytics & Artificial Intelligence de cashflow?
Ontdek tijdens deze tweede masterclass aan de hand van case studies hoe de kosten en opbrengsten van investeren in HR processen het rendement kunnen vergroten en de cashflow op korte en lange termijn beïnvloeden. 
Door: Diddo van Zand, Directeur Ixly

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Treasury Statuut
17.45 uur Masterclass Cash!
18.15 uur Masterclass HR Analytics & Artificial Intelligence
19.00 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis dit FM event. Klik hieronder op 'volgende' om u aan te melden.

Kijk voor meer informatie op FM.nl/events

Ja, ik meld mij aan

Klik hieronder op 'volgende' om u aan te melden voor het FM Club Forum.