Bezoek het FM Club Forum | donderdag 27 juni 2019

>> Direct (kosteloos) aanmelden? Klik onderaan op 'volgende'

Wilt u direct kansen met uw Big Data benutten? U heeft alle data tot uw beschikking om de wereld van vandaag te verklaren en die van morgen te voorspellen. Ontmoet onze data cruncher en ontdek hoe u gaat denken vanuit data. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Masterclass Meet the data Cruncher!
Hoe inventariseert u uw interne data potentieel? Hoe komt u van daaruit van data tot analyses, inzichten en acties? Ontmoet onze data cruncher en ontdek hoe u gaat denken vanuit data. Door: Marco de Jong, CEO van Experience Data.

Masterclass Big Data binnen Adecco
Big Data speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en zeker ook binnen Marketing. Babs neemt ons graag mee in de keuzes die zij hierin dagelijks maakt en hoe de Adecco Group Nederland data inzet om de opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers nog beter te kunnen ondersteunen. Door: Babs van de Voort, Marketing Directeur Adecco Groep Nederland.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Meet the data Cruncher 
18.00 uur Masterclass Big Data binnen Adecco
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis dit FM event. Klik hieronder op 'volgende' om u aan te melden.

Kijk voor meer informatie op FM.nl/events

Ja, ik meld mij aan

Klik hieronder op 'volgende' om u aan te melden voor het FM Club Forum.