Vertaling
Schakel Javascript in

Vakbeurs Safety&Health@Work editie 2020 gaat niet doorROTTERDAM, 28 september 2020 - Met pijn in het hart heeft de organisatie van Safety&Health@Work besloten om de vakbeurs voor veilig en gezond werken, die op 30 september en 1 oktober plaats zou vinden in Rotterdam Ahoy, te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. De verregaande maatregelen die vanavond door de overheid bekend gemaakt zijn, in combinatie met veelvuldig contact met haar diverse stakeholders, hebben Rotterdam Ahoy hiertoe doen besluiten.
 
Voor evenementen in een locatie als Ahoy kan vanuit de veiligheidsregio mogelijk ontheffing worden verleend waardoor Safety&Health@Work doorgang zou kunnen vinden, maar tegelijkertijd wordt reizen afgeraden en wordt nog meer de nadruk gelegd op thuiswerken als de norm. Rotterdam Ahoy acht het daarom niet verantwoord en verstandig om de vakbeurs toch te laten doorgaan.
Lees meer.
 

A mail has been sent to your inbox that will allow you to continue your registration. You can close this browser window.